Home > Wd Tv > Wd Tv Hd Hdmi Not Working

Wd Tv Hd Hdmi Not Working

Contents

I also tried hard reset several times but no success. in the mean time I'm staying on 1.0.2 Rasmussilhammar 2010-01-09 13:41:21 UTC #6 I have the same problem. Philips is also refusing to work. I've updated the firmware to ver. .02 In advance thanks Erik 2nd Apr 200915:19 #2 redwudz View Profile View Forum Posts Private Message Mod Neophyte Super Moderator Join Date : Sep Source

Just hope that if enough people complain WD might get off their arses and fix instead of leaving up to users to find solutions. The screen became blank and 1 second after the signal came up and then the screen goes blank again. Thanks DanTheMan 2011-04-14 21:39:13 UTC #18 Try to reduce the color depth from 12 bit to 8 bit. Why? « previous next » Print Pages: [1] Author Topic: No signal - No display. https://community.wd.com/t/hdmi-output-does-not-work/29473

Wd Tv No Signal Hdmi

Cheers IrishLordU2 2011-04-27 04:34:13 UTC #20 Hi! This is my 2nd wdlive, the 1st one returned to factory a couple of weeks ago (stopped working after 6 months). Action taken: 1.

Also, make sure to have any devices (such as USB drives) disconnected from the WD TV or WD Elements Play prior to resetting the device. I am just frustrated now as I am keeping up with all the updates withuot any solution. The latest firmware on the wdlive. Wd Media Player Troubleshooting I dont see how the plug can be the problem as when I reset my WDTV, the boot up screen shows the WD logo through the HDMI plug!

Please do not cross post, once is enough. Wd Tv Hd Media Player Hdmi Problem It usually (but not always) works when first switched on, but then the output signal will disappear after a while. Latest tool updates PotPlayer 1.6.63840 / 1.6.63856 Beta x265 Encoder 2.1+51 MPC-BE 1.4.6 / 1.5.0.2158 Nightly Debut Video Capture S... 3.07 chapterEditor 0.50 CloneBD 1.0.8.8 / 1.0.9.0 Beta BatchGuy 6.4.0 Camtasia https://community.wd.com/t/easy-fixit-for-wd-live-plus-via-hdmi-no-signal-problem/46826 Continue in: http://forum.videohelp.com/topic358929-360.html#1954276 Moderator redwudz Closed Thread Quick Navigation Media Center PC / MediaCenters Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums Video Latest Video

Cheers aks99 2010-11-26 13:21:51 UTC #4 hi, i tried diff cable bt still no luck... one push on home button doesn't work. On a WD TV Live Streaming, WD TV Live Hub and WD TV Play, it is on the bottom of the unit, right next to front or side USB port. I always used a hdmi cable with my wd tv live to connect it to my old toshiba 22" lcd tv and it worked fine.

Wd Tv Hd Media Player Hdmi Problem

Log In HDMI output does not work Community Archives WD TV HD stormseeker75 2010-01-02 02:53:45 UTC #1 I had my WDTV unplugged for a while and after plugging it back in, Please login or register.Did you miss your activation email? 1 Hour 1 Day 1 Week 1 Month Forever Login with username, password and session length Home Help Search Login Register WDTV Wd Tv No Signal Hdmi The HD also spins and its light flickers, indicating that it has been powered on. Wdtv Live Hdmi Not Working Next day I switch TV back on ( which is still in TV mode ) and go to WD HDMI input and see "No Signal".

the problem end. this contact form The connector reach end of the female HDMI **bleep**  good chanche" The problem is I don't know with what to cut the HDMI as the plastic is very thick !  asnigro I spoke to suppport several times without a solutiuon.   WHY do they not know OR are not admitting to a failure in the unit connection, Hope othesr find this solution also. Same problem here.  First time, the problem happened on the 3rd day of usage on my  Panasonic 37" LED Full HD. Reset Wd Tv Live

Use a paperclip to press and hold the reset button. Vadir 2012-03-13 16:00:55 UTC #2 Thanks for sharing this, hopefully it may be helpful to someone else with a similar setup. I would really appreciate if anyone can help. http://nadrp.com/wd-tv/wd-tv-live-hd-hdmi-not-working.html Any answers?

Did you find any solution? I returned first equipment and got a newer one (used my warranty). Had exactly the same problem and went to technical service and the diagnostic was "problem with HDMI output, so it I'm asking this because I read a lot about cut the rubber of hdmi cable and agparekh  said it worked for him...

Information The requested topic does not exist.

  1. Note: If you experience any issues after the reset, please manually Power Cycle your device. In case the answer did not answer your question, you can always visit the WD
  2. cheers Lalin 2011-01-08 10:46:35 UTC #12 I have the exact same problem although the startup screen appears on one of my TV:s via HDMI.
  3. It works fine via the composite, but upon changing the video output setting to HDMI (auto) I lost the signal.
  4. aks99 2010-12-28 11:17:14 UTC #8 I also tried all the solution..
  5. Powered by vBulletin™Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc.
  6. By tigerb in forum Newbie / General discussions Replies: 16 Last Post: 21st Jan 2010, 05:36 WDTV and JVC DILA HDMI problem By damorsoft in forum Media Center PC / MediaCenters
  7. Wait at least 90 seconds.

Just need to cut 1-2 mm plastic cover from the connector on cable. Home Categories FAQ/Guidelines Terms of Service Privacy Policy Powered by Discourse, best viewed with JavaScript enabled Support Downloads Knowledge Base German Spanish Italian French forum.wdlxtv.com Homebrew forum for WDTV devices Then I got an HDMI cable and connected via the cable.Although the video output and sound is great when connected thru HDMI, I have encountered a strange issue of late.Whenever I Any from WD can say something about thi problem ?  THanks and greetings from Chile !

Since i bought 3 in $5 it was easy to try this out.  aks99 2010-11-29 07:33:19 UTC #6 Hi I did tried this too, also I bought an expensive branded cable I use a WD My Passport 320 GB external HDD.However, there is no display on the TV.Why is this happening? I own WD TV LIVE for about two months. http://nadrp.com/wd-tv/wd-hd-live-hdmi-not-working.html Why?

Please rate the helpfulness of this answer Answers others found helpful How to update the firmware on a WD TV HD Media Player (Gen 1 and Gen 2) WD TV HD I would always catch up with the latest stuff, news etc on TV after watching a WD movie then power off the TV. Do you think this problem related to firmware? 3. I still have 2 months guarantee left, but I'm sure when I get the second replacement, I'll have the problem again and they won't allowed me mre retuns.

Anyone have better DIY suggestion to overcome this problem? 2. If I reset the device with only the HDMI cable plugged in (no yellow composite at all) I see the Blue WD logo upon startup.  So I know the connection is I am currently using component which is working. You've tried a different HDMI cable with the appropriate rating?

Here's a photo of what i did.  The left hand plug is the uncut end that plugs into my TV and the right one plugs into the WDTV. I am really pissed off and I think I will go and ask for my money back bathgate 2011-01-16 17:43:16 UTC #14 can this be solved through product update? Any ideas are more than welcomed, I do not want to give back the product... but I have already tried this..

These settings can be from the video display being used, to changing the network configurations back to DHCP on a network capable WD TV. Just cut the cable 2mm, exactly as shown above. Why? Sandi TonyPh12345 2011-01-01 21:53:07 UTC #10 The WDTV probably memorized the capabilities of the LG, and neither of your TVs will support the same settings.

For a brief instant I was able to get the HDMI to work.  I had to unplugg the WDTV for about 15 minutes.  When I plugged it back in the HDMI Why? (Read 5747 times) November 12, 2009, 10:48:33 PMRead 5747 times nishantgandhi Newbie Offline 2 No signal - No display. Privacy Policy Terms of Use Trademarks Select your Language Language 中文(繁體) 中文(简体) Čeština Deutsch English Español Francais ελληνικά Italiano 日本語 한국어 Polski Português РУССКИЙ Türk Return to WDC.com WD Community Contact Tried everything as aks99, also updated FW and no success.

So ensuring you're on a HDMI input that is connected to the WD BEFORE turning on the WD is the key. Recently I bought a AV Receiver and thought this might act as a repeater for HDMI and could fix my issue, but the same problem here.